Seminar Geertje Schijf en Eva Lacnakova 24 februari 2018

Seminar Geertje en Eva bij stoeterij Buitenzorg in Bemmel

Datum: zondag 24 februari 2018

Je traint 1 x 3 uur  n a de middag bij een van beide trainers in een groepje van maximaal 5 handlers

Kosten zijn 70 euro per combinatie.

Heb je een nog jongere hond en wil je toch al graag bij deze dames aan de slag, dan kan dat ook. in 2 sessies van een uur met een uur pauze kan je eveneens aan de slag in de voormiddag. 

Kosten hiervoor zijn 45 euro per combinatie.

Even voorstellen:

Ik denk eigenlijk niet dat het nodig is om deze 2 dames nog voor te stellen, maar voor wie ze (nog) niet kent, hier even een voorstelrondje.

eva.jpg

Eva Lacnakova: is al jaren een bekende handler en trainer. Zelf heeft ze shelties en een Border collie. Eva staat bekend om haar positieve, enthousiaste benadering en haar beloningsgerichte training waarmee ze het beste uit iedere combinatie weet te halen. Ze is streng maar rechtvaardig en eist 200% inzet van haar cursisten. Zelf heeft ze al vele grote toernooien mogen meedoen en heel veel goede resultaten behaald. Maar wij kennen haar van haar tomeloze positieve energie en fijne trainingen.

 

Geertje Schijf:

Geertje heeft diverse malen op Crufts gelopen met haar BC Jammy, is een veelzijdig trainer en instructeur. Ze heeft ook al meerdere malen op het WK gestaan, dus ervaring genoeg.

Naast agility is gedrag bij (wedstrijd)honden een van haar specialiteiten. Ze probeert vanuit zelfvertrouwen, teamwork en spel alles uit iedere combinatie te halen. Ze is direct en duidelijk in haar benadering en heeft al veel mensen heel veel geleerd. 

geertje.jpg

Indien je mee wil doen met dit leerzame gezellige seminar, stuur dan even een mail met je naam, naam hond, niveau (welkom vanaf debutanten) en gewenste trainer naar info@hondenschoollingewaard.nl