TEAMWEDSTRIJD

 dONDERDAG 30 MEI 2019 TEAMWEDSTRIJD BIJ HONDENSCHOOL LINGEWAARD

In navolging van de MHSV (Maurikse Hondensportvereniging) organiseren wij in 2019 de Teamwedstrijd. Hierna vind je de reglementen. Inschrijven kan vanaf 4 april 2019.

Regels:
· Een Team bestaat uit 4 combinaties.
· Teams mogen bestaan uit combinaties uit diverse graden
· Small/Medium teams mogen bestaan uit Veteranen en Medium en Small honden. (band en schutting blijft in het parcours)
· In een team mag elke handler maar met 1 hond lopen.
Elk teamlid loopt een Vast Parcours, een Jumping en een Estafette.
De estafette springen medium en small 30 cm hoog.
De totaalscore wordt bepaald door de beste 3 uitslagen van een team over de Jumping, het Vast Parcours + de uitslag van de Estafette.
De wedstrijd wordt georganiseerd onder auspiciën van de Raad van Beheer en derhalve dient u over een geldige startlicentie te beschikken. Een junioren licentie volstaat.
Verder zijn dan ook de wedstrijdreglementen van de Raad van toepassing.
INSCHRIJVING VERPLICHT TOT BETALING.
U ontvangt geen bevestiging onzerzijds. Alleen als uw aanmelding en betaling binnen komen na overschrijding van het maximum aantal honden ontvangt u hierover bericht.
Wel zullen wij trachten zo spoedig mogelijk een lijst met de deelnemende teams te publiceren op onze website en facebook pagina,
Inschrijvingen worden geaccepteerd in volgorde van inschrijven en betaling. Wel kunnen teams die vaste medewerkers leveren voorkeur krijgen.

Inschrijven vanaf 4 april 2019. Er zal hiervoor een formulier online beschikbaar worden gesteld. Om in te schrijven heb je een Teamnaam nodig, naam van de handlers en de honden en de bijbehorende licentienummers (juniorenlicenties worden ook toegestaan). + e-mailadres van een teamcaptain. Er zal ook ruimte zijn om medewerkers aan te melden.


 Inschrijfformulier

CATALOGUS

Meer Nieuws