workshop clickeren

Workshop clickeren zaterdag 23 februari

Vind je het gebruik van de clicker lastig of zelfs vervelend?

Zie je geen meerwaarde in het gebruik van de clicker?

Lijkt het je leuk om veel meer trucjes te leren met de clicker?

Oftewel wil je graag meer weten over het JUISTE gebruik van de clicker, dan ben je bij deze workshop op je plekje.

Ik kom heel vaak nog mensen tegen die weerstand hebben tegen het gebruik van de clicker. Heel vaak komt dit door onjuiste uitleg, onjuist gebruik of gewoon te weinig weten over de achterliggende methode. Want het gaat natuurlijk niet om dat kleine apparaatje op zich, maar het gaat om de methodiek.

Als je meer weet over het juiste gebruik, zul je zien hoe ontzettend leuk je het gaat vinden. En niet alleen jij, maar zeker ook je hond. Die vindt het absoluut geweldig om samen met jou te gaan clickeren.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop? Natuurlijk is er eerst een stukje theorie. misschien denk je alles over de clicker al te weten, maar hopelijk kan ik je nog het een en ander leren over het juiste gebruik van de clicker. We gaan hierna op elkaar clickeren, om te leren wat je hond nu voelt als je hem met de clicker traint. Hoe belangrijk het is om op het juiste moment te timen en te clicken bijvoorbeeld zonder dat je hond teveel stress krijgt.

Ook gaan we leren over stressniveaus en wanneer je moet stoppen met trainen en wanneer je juist moet doorzetten.

Daarna gaan we natuurlijk met onze eigen honden aan de slag. Ik geef jullie een aantal oefeningen die jullie zelf gaan leren "shapen". We gaan dus echt free style clickeren, wat betekent dat je hond zelf moet gaan uitzoeken wat jij van hem wilt. Je zult zien hoe razendsnel je hond zal leren.....

 

De workshop duurt 2 uur en kost 30 euro. Dit bedrag is inclusief een Hondenschool Lingewaard clicker en koffie en thee tijdens de workshop.

Indien je mee wil doen, geef je dan even op door een mail te sturen naar info@hondenschoollingewaard.nl

 

DSC_4814.JPG