Basis opvoeding en gedrag 2

britt.jpg

Heeft het trainingsvirus u te pakken? Vindt u het heerlijk een uurtje per week met uw hond te blijven trainen, of bent u van mening dat u nog niet helemaal "klaar" bent met de training van uw hond, dan kunt u na de BOG 1 verder met Basis Opvoeding en Gedrag 2. De puntjes worden op de I gezet bij alle oefeningen die u reeds in de BOG 1 heeft geleerd, en u krijgt nieuwe oefeningen aangeboden. Volgen aangelijnd is bijvoorbeeld een van de nieuwe belangrijke oefeningen.

Ook leert uw hond (de grondbeginselen) apporteren. Uw basis wordt dus verder uitgebouwd. Vind u het ook zo prachtig als u iemand ziet lopen met de hond keurig naast zich? U kunt het ook bereiken door veel en vaak te trainen, met hulp van een ervaren instructeur. Wilt u dat uw hond netjes blijft liggen in een restaurant zonder hem te hoeven vastbinden aan de tafelpoot? U kunt het allemaal leren. Maar de BOG 2 is wel een training waarbij u de discipline heeft om veelvuldig thuis te trainen. Anders heeft het geen enkele zin. Verder is de BOG 2 een uitstekende basis om verder te gaan met hondensport zoals obedience of agility.

U dient eerst de BOG 1 te hebben gedaan alvorens u kunt starten met BOG 2. Het advies van uw instructeur is hierbij doorslaggevend. Kijkt u even in de planning voor de startdata. De cursus bestaat uit 10 praktijklessen. Kosten zijn 120 euro.

Meer Nieuws