Gedragsbegeleiding en privéles

Gedragsbegeleiding

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht indien uw hond gedragsproblemen heeft. Wij hebben meerdere gedragsbegeleiders op de hondenschool. Deze deskundigen komen desgewenst bij u thuis om de problemen te observeren en u te helpen bij het oplossen. Dit gaat vaak in combinatie met een cursus op de hondenschool. Enerzijds werkt u dan samen met de gedragsbegeleider aan de problemen, anderzijds verstevigt u de band met uw hond door met hem te trainen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • Als uw hond niet alleen thuis kan zijn
  • Als uw hond uitvalt naar andere honden
  • Als uw hond ongewenst gedrag vertoont naar mensen
  • Als uw hond in huis uw spullen kapot maakt
  • Als uw hond angstagressie of juist dominant gedrag vertoont
  • Als er een baby op komst is en u de hond de juiste begeleiding wilt geven na de geboorte
  • Als u een hond wilt aanschaffen, maar niet precies weet wat bij u past.

 

Dit zijn echter maar een paar voorbeelden van probleemgedrag. Wij willen u graag begeleiden bij alle gedragsproblemen. De gedragsbegeleider zal u een vragenlijst opsturen voordat er een intakegesprek bij u thuis plaatsvindt. Er zal voornamelijk worden geobserveerd. Valt uw hond uit naar andere honden, zal de gedragsbegeleider met u en uw hond gaan wandelen en de confrontatie zoeken om u en uw hond goed te kunnen observeren. Naar aanleiding van deze gegevens zal de gedragsbegeleider u een aantal tips en regels geven en een verslag maken. U kunt dan een vervolgafspraak maken of telefonisch contact houden. Vaak is een paar keer voldoende om u op de juiste weg te helpen. U kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar de hondenschool of door even te bellen. Kosten voor gedragsbegeleiding zijn afhankelijk van duur van de therapie, afstand e.d.

Privéles

U kunt bij ons ook terecht voor privéles. Heeft u "trainingstechnische" problemen, is dit een uitermate handige manier om individueel aan het probleem te werken. U krijgt dan van ons "training op maat".

Een paar voorbeelden waarbij privéles uitkomst biedt:

  • Uw hond trekt aan de lijn
  • Uw hond komt niet als u hem roept


Wij staan graag voor u klaar! Kosten voor privéles zijn € 50,00 per uur (meestal trainen we echter een half uur, dus € 25,00). Kosten voor gedragsbegeleiding zijn afhankelijk van tijdsduur en reisafstand voor de gedragsbegeleider.

Priveles voor agility: 20 euro per half uur. 5 lessen voor 100 euro

Zazou paaltjes.jpg

Meer Nieuws