Jonge honden-Basis Opvoeding en gedrag

 

J-BOG

 
Heeft u een puberhond in huis? Is uw hond net te oud om te starten met de puppytraining? Is uw hond niet ouder dan een jaar oud? Dan is dit de geschikte cursus voor u en uw hond. De Jonge Honden-Basis Opvoeding en Gedrag (J-BOG) is bedoeld voor jonge honden die geen puppytraining hebben gehad, en nu in de pubertijd komen. Ineens luistert uw hond niet meer als hij geroepen wordt, en de oefeningen schijnen ineens moeilijker te zijn voor je hond.
We gaan samen met u aan de slag om samen (weer) een fijne relatie op te bouwen met wederzijds begrip en vertrouwen. Dit leren we zonder dwang, op een fijne en prettige manier, zodat u de tools in handen krijgt om zelf verder thuis te werken aan een fijne relatie met uw jonge hond.
De cursus bestaat uit 11 lessen, waarvan de eerste les een theorieles is van 1,5 uur, zonder hond. In die les gaan we in op het gedrag van een jonge (puberende) hond en wordt de lesinhoud besproken. Natuurlijk is het belangrijk dat uw hond een goede basis gehoorzaamheid leert, maar net zo belangrijk is het om een goed opgevoede hond te hebben. Dus training en opvoeding zijn twee belangrijke begrippen in deze cursus.
Na de theorieles volgen 10 praktijklessen van 55 minuten. Maar dan bent u er natuurlijk niet. Het is de bedoeling dat u het geleerde van de les thuis in de praktijk gaat brengen. Tenslotte is het wel de bedoeling dat uw hond thuis een fijne, brave en gezellige huisgenoot wordt.
Kosten voor deze cursus zijn per 1-4-2021 130,- (11 lessen) en er zitten maximaal 6 combinaties in de groep.

 

DSC_4814.JPG