Nieuwsbericht

Onze wedstrijd van zondag 18 maart wordt gehouden in Kalkar, Duitsland

Debutantenwedstrijd 18 maart verplaatst

16mrt2018

Door de slechte weersverwachtingen hebben we besloten de wedstrijd te verhuizen naar de prachtige indoorlocatie van DSC Jacky Jack in Kalkar. 

 De kogel is door de kerk. Onze wedstrijd van a.s. zondag is definitief in Kalkar. Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat Connie en Willem-Alexander hun prachtige hal openen voor ons, ondanks de verjaardag van hun kleine meid. 

Locatie is dus Dog Sport Center Jacky Jack

Adres:
Wöhrmannstrasse 24
47546 Kalkar (Kehrum)

We zullen waarschijnlijk een aantal mensen teleurstellen, maar we hopen ook een groot aantal mensen blij te kunnen maken. Mocht je besluiten niet mee te gaan naar Kalkar, zou het fijn zijn als je even een mail stuurt naar info@hondenschoollingewaard.nl

Regels DSC Jacky Jack:
Schoenen: zorg voor schone schoenen op het kunstgras. Neem een extra paar schoenen mee. Je kunt prima op gewone sportschoenen lopen, maar ook je salomons of gelijkwaardige schoenen zijn prima voor dit kunstgras.

natuurlijk dient overal hondenpoep opgeruimd te worden en dienen we ons netjes te gedragen tegen elkaar en onze honden.
Ina Mittemeijer en Renate Verdonk van Just for Food gaan ook mee naar Kalkar, dus je kan je boterhammen thuislaten. Zij zullen weer goed voor de inwendige mens gaan zorgen. Zorgen wij ervoor dat ze niet met lege handen, maar wel een lege bus naar huis gaan?
Ook de stand van Just for Dogs zal aanwezig zijn met alle prachtige tuigjes, lijnen, speeltjes e.d.

Verkennen voor de debutanten is om 8.45 uur!!!!! Secretariaat opent om 8 uur. 
Parkeren kan voor een gedeelte op het terrein van de hal, en verder langs de kant van de weg. Houd er rekening mee dat de inrit van de buren (Busbedrijf) goed bereikbaar blijft, de grote bussen moeten hier in en uitdraaien.

Startlijst: door het aantal wijzigingen zal er een nieuwe starlijst komen. Deze wordt pas zondag overal opgehangen. Dagindeling voeg ik nog even toe.

Verder wil ik Leon Roumen, Wilco van Tellingen en Gert Meerholz (keurmeester) nog even bedanken. Zij gaan zonder morren met ons mee naar Kalkar!

 

 

«Terug naar overzicht

Meer Nieuws