Nieuwsbericht

Hondenschool gesloten tot maandag 6 april, 3 weken geen lessen!

Update Corona virus 15-3-2020

15mrt2020

Alle lessen zijn afgelast van 16 maart tot 6 april. Je kunt wel terecht voor privelessen

In verband met het Coronavirus hebben wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid genomen en alle lessen voor de komende 3 weken opgeschort.  Dit betekent voor jullie dus 3 weken geen les. Omdat dit een enorme financiele strop is voor de hondenschool, gaan wij 2 van de 3 lessen aan jullie vergoeden (oftewel doorschuiven), de 3e les komt voor jullie eigen rekening. Concreet betekent dit dat jullie allemaal een les minder hebben. We rekenen en hopen hierbij op jullie begrip.

 

In principe gaan we op 6 april weer starten met trainen. Maar natuurlijk houden we de berichten van de overheid nauwlettend in de gaten. Mochten de maatregelen langer gaan duren, zullen we jullie hierover inlichten.

 

Tot die tijd is het beperkt mogelijk om overdag en in de avonduren privelessen te volgen bij Marielle (gehoorzaamheid en puppytraining) en bij Carl voor agility. Mocht je toch even weg willen, absoluut niet ziek zijn, dan kunnen jullie hiervan gebruik maken. Kosten zijn 20 euro voor een half uur. Je kunt een afspraak maken door even te mailen naar Marielle@hondenschoollingewaard.nl of naar Carl@hondenschoollingewaard.nl

 

Wij betreuren het enorm dat we jullie in deze situatie “in de steek” moeten laten, maar wij denken dat dit toch voor iedereen de beste oplossing is. Voor mensen met een pup: blijf wel zoveel mogelijk socialiseren, al zal dit in deze tijd erg moeilijk zijn.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen. Liever niet bellen, daar we nu enorm druk zijn met alles in goede banen te leiden en te regelen. We rekenen op jullie begrip.

«Terug naar overzicht

Meer Nieuws