Nieuwsbericht

U kunt met uw pup/jonge hond/volwassen hond DIRECT starten, ook nu!

Update Corona virus 22 april2020

22apr2020

Wij trainen op dit moment in duolessen en/of privelessen. U kunt zich daarvoor inschrijven en vrijwel direct starten (vanaf 27 april). Deze lessen zijn voor iedereen met een pup, jonge hond, of als u met vragen loopt over de opvoeding van uw hond, of gewoon toch lekker bezig wilt blijven.

 

Alle cursisten die reeds begonnen waren met een training hebben als het goed is een mail gekregen met het aantal strippen (lessen tegoed) die ze nog tegoed hebben en in kunnen leveren voor deze duolessen. We gaan ervan uit dat we per 1 juni weer kunnen trainen in groepslessen. We vragen jullie dan ook om je zo snel mogelijk in te schrijven voor de nieuwe trainingen, zodat we weten voor welke trainingen we veel mensen kunnen verwachten. 

Kosten voor een priveles zijn 20 euro en worden tot 1 juni alleen overdag gegeven. Kosten voor een duoles zijn 10 euro en we plannen je dan in samen met iemand met een pup/hond van dezelfde leeftijd en niveau

BOG 1 en BOG 2 cursisten die nu graag willen trainen, kunnen ook terecht op donderdagavond enzaterdagochtend. We hebben tot nu toe voorrang gegeven aan puppen en JBOG ivm leeftijd en problematiek (pubers). Je kunt natuurlijk altijd even informeren of er toch ergens anders een plekje vrij is.

Zie ook PLANNING na de Coronacrisis . We rekenen en hopen op een groot aantal inschrijvingen zodat we deze vreselijke tijd snel achter ons kunnen laten. 

 

«Terug naar overzicht

Meer Nieuws