Agilitylessen van 30 November afgelast

De hondenschool gaat verhuizen!!!

Belangrijk nieuws verhuizing HS Lingewaard

18sep2020

 Per 1 januari 2021 zullen alle lessen hervat worden op onze nieuwe locatie in Ressen, op de Hoeksehofstraat 2A. 

Carl en Marielle hebben hun huis en grond verkocht en zullen gaan emigreren naar Spanje. Maar de instructeurs van de hondenschool gaan door, onder leiding van Alice Hageman. Zij zal de nieuwe "roedelleider" worden. Behalve dat de locatie verandert, zal er verder voor de meeste cursisten niet veel wijzigen, behalve dan dat Carl en Marielle geen les meer geven. Marian van Zon gaat na 22 jaar van haar pensioen genieten, maar blijft wel betrokken bij de hondenschool en zal haar kennis en kunde overdragen aan een nieuwe "generatie". 

De komende maanden zal er hard gewerkt worden om van de nieuwe locatie een prachtige nieuwe plek te maken. Op het terrein in Ressen heeft altijd al een hondenschool gezeten, maar doordat er al een tijd niemand meer is geweest, is er veel achterstallig onderhoud. De plek is overigens prachtig, helemaal omzoomd door bomen en naast Park Lingezegen. Alleen zullen ook de puppen hier buiten moeten trainen, er is geen binnenlocatie.

Alle cursisten zullen nog tot de kerstvakantie op de huidige locatie blijven trainen. Vanaf 1 januari zullen jullie terecht kunnen in Ressen. We hopen natuurlijk dat jullie ALLEMAAL mee zullen verhuizen! Voor meer informatie of vragen kun je altijd even mailen naar Marielle@hondenschoollingewaard.nl

 

«Terug naar overzicht

Meer Nieuws