Over ons

welkom bij Hondenschool Lingewaard

Wekelijks worden er trainingen verzorgd voor de ca. 300 cursisten door 16 ervaren en goed opgeleide instructeurs. Hondenschool Lingewaard is een van de grootste professionele hondenscholen van Nederland en al 15 jaar toonaangevend in regio Arnhem. Twee van onze instructeurs zijn ook gedragstherapeut.

Bijna wekelijks starten er nieuwe puppycurssen. Aansluitend op de puppycursus bieden wij verschillende vervolgcursussen aan. Wij trainen volgens het beloningsprincipe, wat betekent een positieve trainingsmethode. Bij het aanleren van nieuwe oefeningen wordt de clicker gebruikt. Hondenschool Lingewaard wil u de hoogst mogelijke kwaliteit bieden om u te helpen bij het opvoeden van uw pup. In de hondensport genieten wij internationale faam in behendigheid, ook agility genoemd. Gelegen vlak bij Rijkerswoerd, zijn wij makkelijk en snel bereikbaar vanuit Arnhem, Elst, Huissen, Nijmegen en Bemmel.

Onder het menu "Nieuws" vindt u alle belangrijke mededelingen, met name voor onze cursisten is dit een belangrijk item. Indien u wilt weten wanneer er nieuwe cursussen/trainingen starten, kijk dan even bij "planning cursussen". Wij wensen u veel leesplezier. Mocht u toch nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag!

Team Hondenschool Lingewaard

 F45A2446.jpg

h10.jpg

Meer Nieuws