Huisregels

 

 

 •  Laat je hond van tevoren goed uit. Aan de overkant van de weg bij de hondenschool kun je ook nog even je hond uitlaten. Hier geldt echter ook een opruimplicht, dus neem voldoende poepzakjes mee. De poepzakjes kun je kwijt in de vuilnisbak op de parkeerplaats of naast de puppyschuur. De parkeerplaats is geen uitlaatplek, ruim het ook hier even op!!! Laat je hond niet los op de parking en langs de weg, er wordt hier veel te hard gereden.
 • Mocht je hond onverhoopt toch op het terrein van de hondenschool zijn behoefte doen, ruim dit dan direct even op!
 • Honden dienen ALTIJD en OVERAL aangelijnd te zijn, tenzij de instructeur toestemming geeft je hond los te laten (bij oefeningen)
 • Betalingen dienen contant te geschieden bij aanvang van de eerste les. Indien er bij de derde les nog geen cursusgeld is betaald, heeft de instructeur het recht de cursist te weigeren.
 • Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn tijdens de training. Alleen in noodgevallen mag, in overleg met de instructeur, de telefoon aangeschakeld zijn.
 • Consumpties kun je nuttigen in en rond de kantine. Betaling: er staat een zwart geldkistje in het halletje bij de koelkast en er is een prijslijst. Er staat ook een koffieautomaat.Wij vertrouwen erop dat iedereen voor zijn consumpties betaalt en het geld in dit kistje deponeert. Wij hebben helaas niet de beschikking over kantinepersoneel, maar willen jullie wel graag de mogelijkheid geven iets te nuttigen.
 • Bij slechte weersomstandigheden kan het zijn dat we de lessen moeten aflassen. Puppytraining gaat echter vrijwel altijd door, alleen als de weg door sneeuw of ijzel onbegaanbaar is, zullen we overgaan tot aflassen van ALLE trainingen.
 • Voor agility geldt: bij vorst (-5 graden), langdurige regenval en sneeuw gaan de lessen niet door. Voor Basic Agility, Teambuilding en alle overige gehoorzaamheidstrainingen gaan de lessen niet door bij langdurige regenval, sneeuw en ijzel. Check bij twijfel ALTIJD de website, kijk op de facebookgroep (hondenschool Lingewaard of bel even naar de hondenschool.
 • Bij slecht weer is het de bedoeling dat je ZELF naar de hondenschool belt of even op de site kijkt om te zien of de lessen zijn afgelast. Er zal op de eerste pagina van de website melding worden gemaakt van het aflassen van de trainingen. Ook op de Facebookgroep van Hondenschool Lingewaard zal melding worden gemaakt. Wij kunnen NIET persoonlijk iedereen benaderen, het is dus eigen verantwoording!!
 • Mocht je klachten of kritiek hebben over de training, je instructeur of over andere zaken, bespreek dit dan met je instructeur. Alle instructeurs staan open voor kritiek, daar kunnen we van leren. Indien je niet met je instructeur zelf over je klacht wilt praten, neem dan contact op met Marielle Bugel, eigenaar hondenschool. We vinden het veel fijner als jullie je kritiek uiten, dan gewoon niet meer naar de lessen komen. We zijn nooit te oud om te leren!
 • Wij hanteren voor alle trainingen een minimum leeftijd van 16 jaar. In uitzonderlijke gevallen maken wij bij agility een uitzondering. In dat geval beslist de instructeur in overleg met Marielle.
 • Indien wij van mening zijn dat een cursist zijn hond, medecursisten of instructeur “onheus bejegent” houden wij te allen tijde het recht om iemand van ons terrein te verwijderen
 • Alle volwassen honden dienen voldoende ingeënt te zijn. Voor pupjes wijkt dit af. Raadzaam is het om te starten als de pup 2 entingen heeft gehad (1 x in het nest en 1 x bij nieuwe eigenaar). Kennelhoestenting is bij ons niet verplicht

1781967_10202851641365147_3786495649137798420_n.jpg 

 

Meer Nieuws