Verhuur locatie

Wilt u een activiteit of hondenevenement organiseren? U kunt bij ons terecht voor de organisatie van uw evenement of de huur van de locatie. In overleg is alles mogelijk. U kunt bijvoorbeeld zelf zorgen voor catering en u huurt alleen onze locatie. Maar ook wij kunnen voor u van alles verzorgen, van lunch tot barbecue, of wat u maar wenst.

Tevens kunt u, indien wenselijk, onze agilitymaterialen gebruiken voor bijvoorbeeld een training of demonstratie. Maar u kunt ook een van onze zeer ervaren instructeurs inhuren voor trainingen en seminars.

Verder hebben wij de beschikking over een binnenlocatie waar u met (beperkte) groepjes kunt trainen. Er is tevens een kantine. Wij hebben veel ervaring op allerlei gebied en willen u graag adviseren.

Referentie: wij hebben in 2008 de Border Collie Classic georganiseerd. Dit is de Open Europese Kampioenschap Agility voor Border Collies. Wij hadden ruim 100 deelnemers te gast op ons "kampeerterrein". Verder waren er ca. 350 deelnemers verspreid over 3 dagen en we hebben ca. 1000 bezoekers mogen ontvangen. We hebben voor de gasten het ontbijt, lunch en diner verzorgd en de reacties waren zeer positief.

In 2014 hebben we het grote evenement International All Breeds Cup georganiseerd. Met 120 kampeerders en ruim 300 deelnemers was dit een enorme organisatie. We hebben hierbij samengewerkt met de Buitenpoort Catering, wat ons heel goed bevallen is.

Maar ook indien u een kleinschalig evenement organiseert, zoals een kenneldag of reunie, bent u van harte welkom. Onze tarieven worden in overleg vastgesteld, afhankelijk van uw wensen.

Voor particulieren is het ook mogelijk om een van onze agilitybanen te huren per half uur. Dit kan alleen overdag en niet op zondag. Kosten zijn € 10,- per half uur. Onze eigen agilitycursisten betalen  € 7,50.  Ervaring is noodzakelijk. Mail van tevoren of het veld vrij is en je kunt zelf lekker even trainen.

Locatiehuur: 175 euro per dag, inclusief puppyschuur. Geen catering mogelijk. 25 euro afvalbijdrage. Huur materiaal agility of hoopers 35 euro per dag. Huur instructeur voor het geven van workshops 40 euro per uur.

Hieronder vind u een trailer over onze hondenschool: het geeft goed de sfeer en de mogelijkheden aan:

https://youtu.be/pgIZ9MbTyd0

Luchtfoto 1.jpg

 locatiefoto's en jassen 2012 001.JPG

locatiefoto's en jassen 2012 002.JPG

locatiefoto's en jassen 2012 005.JPG

Meer Nieuws